MODALITATI DE PLATA

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) sau plata ramburs.

Va punem la dispozitie cele mai populare metode de plata. Indiferent de metoda de plata aleasa, pretul este final si nu vor exista comisioane suplimentare

Cum platesc “Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).“?

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Cum platesc ``Ramburs``?

Plata ramburs se face în numerar, în momentul recepționării coletului de la curier. Chitanța care atestă plata sumei va fi eliberată și solicitată curierului, în momentul primirii coletului.